BibTex RIS Kaynak Göster

BİR ŞEHRİN PAZARLANMASI VE MARKA ŞEHİR OLMASINA YEREL SAĞLIK KURULUŞLARININ KATKISI: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KARACİĞER NAKLİ ENSTİTÜSÜ ÖRNEĞİ

Yıl 2015, Cilt: 1 Sayı: 2, 0 - 0, 12.01.2016

Öz

Bu çalışma, bir şehrin pazarlanması ve marka değeri kazanması çabalarına yerel sağlık kuruluşlarının katkısını ortaya koymaya çalışmaktadır. Bu bağlamda 2002 yılında ilk karaciğer naklini gerçekleştiren, geçen zaman içinde 2013 yılında karaciğer naklinde bininci nakli gerçekleştirmiş ve 2011 yılında dünyanın ilk ve tek karaciğer nakli enstitüsü unvanına kavuşmuş olan İnönü Üniversitesi ve Karaciğer Nakli Enstitüsü Malatya ilinin pazarlanması ve marka değeri kazanmasına önemli katkılar sunmaktadır. Sağlık gibi önemli bir konuda hem de çağımızda önemi gittikçe artmakta olan organ nakli konusunda karaciğer alanında Avrupa’da birinci dünyada ise ikinci sırada yer oluyor olmak bir şehir için oldukça önemli bir özelliktir. Bu araştırma bir durum çalışması olarak tasarlanmıştır. Araştırmada incelenen durum İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsüdür. Veriler nitel veri toplama yöntemlerinden biri olan doküman inceleme yoluyla toplanmıştır.

Yıl 2015, Cilt: 1 Sayı: 2, 0 - 0, 12.01.2016

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Bölüm Araştırma Makalesi
Yazarlar

Ahmet Ünal Bu kişi benim

Hulisi Binbaşıoğlu

Yayımlanma Tarihi 12 Ocak 2016
Yayımlandığı Sayı Yıl 2015 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Ünal, A., & Binbaşıoğlu, H. (2016). BİR ŞEHRİN PAZARLANMASI VE MARKA ŞEHİR OLMASINA YEREL SAĞLIK KURULUŞLARININ KATKISI: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KARACİĞER NAKLİ ENSTİTÜSÜ ÖRNEĞİ. İnönü Üniversitesi Kültür Ve Sanat Dergisi, 1(2).