Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Editörden

Yıl 2022, Cilt: 1 Sayı: 1, 1 - 1, 29.06.2022

Öz

Değerli Okurlar
Pamukkale Üniversitesi İletişim Bilimleri Dergisi’nin (PAÜ İBD) ilk sayısını yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli yazarlarımızın özgün çalışmaları ile katkı sağladığı bu ilk sayı ile sizlerin karşısına çıkıyor olmaktan dolayı heyecanlıyız.
PAÜ İBD yılda iki kere yayınlanan, hakemli bir e-dergidir. Amacımız iletişim bilimleri (gazetecilik, halkla ilişkiler, reklamcılık, radyo, televizyon ve sinema, yeni medya vb.) ve iletişim bilimleri ilişkili farklı disiplinlerle alakalı çalışmalar aracılığıyla alanımızla ilgili özgün çalışmaları okuyucu ile buluşturmak ve ulusal/uluslararası literatürü desteklemektir. Ayrıca kitap incelemeleri, görsel işitsel çalışmalara ilişkin değerlendirme yazıları ve söyleşi gibi alt bölümler aracılığıyla iletişim alanı ile ilgili bilgi birikimini artırmayı amaçlıyoruz.
Bilim ve Danışma Kurulumuzun desteği, Yayın ve Editör Kurulumuzun emekleri ile ortaya çıkan PAÜ İBD’nin bu ilk sayısında altı makale yer almaktadır. Her biri birbirinden kıymetli araştırmaların bulgularının paylaşıldığı bu çalışmalar ile PAÜ İBD’nin iletişim bilimleri literatürüne katkı sağlamasını umuyor, keyifli okumalar diliyoruz.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular İletişim ve Medya Çalışmaları
Bölüm Editörden
Yazarlar

Eylin Aktaş 0000-0002-2936-8963

Yayımlanma Tarihi 29 Haziran 2022
Gönderilme Tarihi 10 Temmuz 2022
Yayımlandığı Sayı Yıl 2022 Cilt: 1 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Aktaş, E. (2022). Editörden. Pamukkale Üniversitesi İletişim Bilimleri Dergisi, 1(1), 1-1.