Göksel Kemal Girgin profil resmi
Göksel Kemal Girgin Yrd. Doç. Dr. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 9 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 10
9 Yayın
19 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1100

1

1

1100

1

1

1877

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2580

4

1

2580

1

1

729

3

1

956

Yayınlar

1

190

0

535

1

956

1

729

0

1278

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1100

1

1100

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2580

1

2580

Yayınlar

3

1

956

1

1

729

1

1

1877

TURİSTLERİN GIDA KARAR SÜRECİNDE ETKİLİ OLAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Büşra Diken, Göksel Kemal Girgin
DOI: 10.31795/baunsobed.492914
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1100

1

1

1100

TÜRKLERİN GIDA TERCİHLERİNDE ETKİLİ OLAN MOTİVASYONLARIN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Göksel Kemal Girgin , Berna Karakaş
DOI: 10.31795/baunsobed.645129
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2580

4

1

2580

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.