Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ahmet Erdoğan
Ahmet Erdoğan
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
10
6
Yayın
2
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Yazarlar:
Dipak Ghimire
,
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1084083
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
0
ATIF
1
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Coriander (Coriandrum sativum L.), Dill (Anethum graveolens L.) and Purslane (Portulaca oleracea L.) Extracts Prepared with Different Types of Solvent
Yazarlar:
Sümeyra Taş
,
Ahmet Erdoğan
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1294606
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
191
0
FAVORİ
191
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Yazarlar:
Dipak Ghimire
,
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1084083
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
1
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalara Yeni Bir Terapötik Yaklaşım: microRNA
Yazarlar:
Alper Baran
,
Ahmet Erdoğan
, Mehmet Cemal Adgıüzel,
Tamer Turgut
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.476771
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
944
0
FAVORİ
944
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yazarlar:
Ahmet Erdoğan
, Dipak Ghimire,
Mustafa Gürses
,
Bülent Çetin
,
Alper Baran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3238
0
FAVORİ
3238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynirde Staphylococcus aureus varlığının incelenmesi üzerine bir derleme
Yazarlar:
Alper Baran
,
Ahmet Erdoğan
,
Tamer Turgut
, Mehmet Adıgüzel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5101
0
FAVORİ
5101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynirde Mikrobiyel Lipolizin Oluşumu ve Lezzet Gelişimine Katkısı
Yazarlar:
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Atasever
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2289
0
FAVORİ
2289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Editörlük
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Meyve Sularında Patulin Kirlenmesi ve Kontrol Önlemleri
Yazarlar:
Ahmet Erdoğan
, Dipak Ghimire,
Mustafa Gürses
,
Bülent Çetin
,
Alper Baran
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.434750
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3238
10
ATIF
0
FAVORİ
3238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat