avatar
Bekir Atar Doç. Dr. Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
13 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Agronomi Gübreler ve Uygulaması Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller buğday arpa tohum uygulamaları priming azot gübrelemesi

Kurum

Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi

Yayınlar

0

72

0

2741

0

622

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2208

0

2208

0

1285

0

745

Buğdayda Verim Esaslı Azotlu Gübreleme
Yazarlar: Bekir Atar
DOI: 10.29050/harranziraat.309384
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12332

0

12332

Gıdamız Buğdayın, Geçmişten Geleceğe Yolculuğu
Yazarlar: Bekir Atar
Yayın Bilgisi: 2017 , Yalvaç Akademi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 28662

0

28662

Bazı Kışlık Buğday Çeşitlerinin Erken Fide Dönemindeki Gelişimleri
Yazarlar: Bekir Atar , Burhan Kara
Yayın Bilgisi: 2017 , Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1133

0

1133

0

1889

0

1391

Yayınlar

2

0

2741

4

0

622

Bakır, Çinko ve Fosfor İçerikli Priming Uygulamalarının Buğday ve Arpada Tohum ve Fide İçeriği Üzerine Etkileri
Yazarlar: Bekir Atar , Veli Uygur, Enise Sukuşu
DOI: 10.30910/turkjans.680021
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2208

3

0

2208

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.