avatar
Hayrettin Mutlu Dr. Öğr. Üyesi İstanbul Sağlık ve teknoloji Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 12
4 Yayın
12 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Beslenme Bilimi Halk Sağlığı Beslenmesi Klinik Beslenme Spor ve Egzersiz Beslenmesi

Kurum

İstanbul Sağlık ve teknoloji Üniversitesi

Yayınlar

0

436

0

1942

Bir Gıda Güvenliği ve Sağlık Sorunu: Balık ve Balık Ürünleri Kaynaklı Alerjenler
Yazarlar: İsmail Hakki Tekiner, Murat Ay, Hayrettin Mutlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1774

0

1774

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.