avatar
Fatih Mehmet Yılmaz Doç. Dr. ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın 7 Hakemlik 34 CrossRef Atıf 14
7 Yayın
34 Hakemlik
14 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING

Popüler Yayınları

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2862

2

1

2862

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10118

3

1

10118

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2786

0

2786

0

1661

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10118

1

10118

0

665

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2862

1

2862

0

3387

Yayınlar

PÜSKÜRTMELİ KURUTMA VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN TEMELLERİ VE BU YÖNTEMLER İLE GIDA ATIKLARINDAN TOZ ÜRÜNLERİN ÜRETİMİ
Yazarlar: Elif Ezgi Özdemir, Ahmet Görgüç , Esra Gençdağ, Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21009
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2786

4

0

2786

Kuru İncirin İşlenmesi, Kalite Problemleri ve Gıda Endüstrisinin Geliştirdiği Yenilikçi Yöntemler
Yazarlar: Esra Gençdağ, Ahmet Görgüç , Fatih Mehmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647724
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10118

3

1

10118

2

0

665

Aydın ilinde yetiştirilen ticari çilek çeşitlerinin fiziksel, kimyasal, biyoaktif ve aroma özellikleri
Yazarlar: Ahmet Görgüç , Aslı Yıldırım, Dilara Konuk Takma, Edibe Seda Erten , Fatih Mehmet Yılmaz
DOI: 10.29050/harranziraat.466720
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2862

2

1

2862

Vakumlu Emdirim (İmpregnasyon) Teknolojisinin Fonksiyonel Meyve ve Sebze Ürünlerinin Geliştirilmesinde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333673
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3387

3

0

3387

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.