avatar
Hünkar Avni Duyar Prof. Dr. Sinop University
Yayın 20 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 39
20 Yayın
17 Hakemlik
39 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi

Kurum

Sinop University

Yayınlar

0

412

0

1057

0

810

0

585

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 467

0

467

0

726

0

858

0

689

0

1227

0

952

0

1667

Yayınlar

3

0

412

3

0

1057

3

0

810

Balık Unu Kalitesine Balık Tazeliğinin Etkisi; Hamsi Unu
DOI: 10.35229/jaes.824885
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 585

7

0

585

SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT
DOI: 10.32958/gastoria.804547
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 467

2

0

467

1

0

838

6

0

858

11

0

689

2

0

1227

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.