avatar
Sühendan Mol Prof. Dr. İstanbul Üniveristesi
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 8
9 Yayın
14 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

İstanbul Üniveristesi

Popüler Yayınları

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1569

0

2

1569

Yayınlar

0

241

0

495

0

415

0

864

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3347

0

3347

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1569

2

1569

0

3535

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2940

0

2940

Yayınlar

2

0

864

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2940

4

0

2940

2

0

657

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.