Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

A Bibliography On Bingöl

Yıl 2011, Cilt: 1 Sayı: 1, 149 - 166, 15.04.2011

Öz

Today there had been so many researches about Bingöl’s history, culture, economy, education, demography and geography; but there are still so many subjects keeps its mystery and waits for researchers attention. In our study; we are presenting to readers and researches interests “Bingöl Bibliography’’ including books, articles, excursion notes, encyclopedia materials, thesis, and symposium announcents that is about Bingöl’s history, culture, economy and geography written by indigenous/local and foreign researchers.

Kaynakça

  • Bingöl Sempozyumu

BİNGÖL ÜZERİNE BİR BİBLİYOGRAFYA DENEMESİ II

Yıl 2011, Cilt: 1 Sayı: 1, 149 - 166, 15.04.2011

Öz

Günümüzde, Bingöl’ün tarihi, kültürü, ekonomisi, eğitimi, nüfusu ve coğrafyası hakkında yapılmış pek çok araştırma vardır. Fakat bu alanda hala araştırmacıların teşebbüslerini bekleyen ve gizemini koruyan pek çok konu vardır. Bu çalışmamızda, yerli yabancı araştırmacılar tarafından Bingöl’ün tarihi, kültürü, ekonomisi ve coğrafyası hakkında yazılmış olankitaplar, makaleler, gezi notları, ansiklopedi maddeleri, tezler ve sempozyum bildirilerini içeren “Bingöl Bibliyografyası”nı, okuyucular ve araştırmacıların ilgisine sunuyoruz.

Kaynakça

  • Bingöl Sempozyumu
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Ercan Çağlayan

Yayımlanma Tarihi 15 Nisan 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011Cilt: 1 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çağlayan, E. (2011). BİNGÖL ÜZERİNE BİR BİBLİYOGRAFYA DENEMESİ II. Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 1(1), 149-166.